Lidt om mig

 

 

 

Hej Jeg hedder Annett og er 62 år. Jeg er kommet hertil Næstved fra København, hvor jeg havde en lille tøjbutik i Valby. Af mange ydre omstændigheder kom butikken aldrig helt op og køre.

I 2020 fik jeg et tilbud her i Næstved om en popup-butik her i Ringstedgade, som jeg kunne blive i, indtil butikken blev lejet ud. Det lå ikke i kortene, at jeg skulle starte op igen, men da jeg havde et lager, så sagde jeg ja tak.

Det var en dejlig sommer, mange søde mennesker fra nær og fjern kikkede forbi og jeg fik igen blod på tanden. Så da naboen kom ind og spurgte, om jeg kunne tænke mig at blive fast lejer hos dem, så sprang jeg til og åbnede 2. oktober 2020.

Desværre kom så alle de stramme restriktioner i forbindelse med Corona, så det har og er en hård kamp, at holde sig oven vande, men jeg er her endnu og vil kæmpe.

Mit mål med butikken er at sælge moderigtigt tøj til den modne kvinde 40+ i str. fra 36 op til 54 i en prisklasse, hvor alle kan være med og hvor der ikke gås på kompromis med hverken stil eller kvalitet.

Jeg nyder at komme på job hver dag og møde nye mennesker, som jeg kan hjælpe og vejlede i deres tøjvalg, og ikke mindst at få en hyggelig sludder med kunderne.

Under Corona åbnede jeg en web-butik, som jeg håber, kan kører sideløbende med den fysiske butik, men den fysiske-butik er mit hjertebarn.

Håber I kikker forbi, når I er i NæstvedCity.

Kærlig hilsen

Annett Vest